PROSYSTEM Lennart Holm

Örebro län

Information

Enskild firma finns det flera av i Lindesberg och PROSYSTEM Lennart Holm är ett av dem. Örebro län är ett stort län där det finns många verksamheter där och PROSYSTEM Lennart Holm är ett av dem. Statusen för PROSYSTEM Lennart Holm är att Bolaget är aktivt.

PROSYSTEM Lennart Holm är ett Enskild firma och skapades 1988-02-18. Det finns flera olika verksamheter i Örebro län som är ett stort län. Lindesberg där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som PROSYSTEM Lennart Holm ska trivas.

I Lindesberg så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Systemering, programmering, konsultverksamhet och försäljning av datorer och kringutrustning. Utbildning, kurser och symposier i data, administrativa och tekniska tillämpningar

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att PROSYSTEM Lennart Holm är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-04-28.

Idag är PROSYSTEM Lennart Holm och det finns flera verksamheter som är det idag i Lindesberg.

Vill man komma i kontakt med PROSYSTEM Lennart Holm så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-8735296.

.

De som är på något sätt har med PROSYSTEM Lennart Holm är Holm, Anders Lennart som är född 1958 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

PROSYSTEM Lennart Holm har 581225-XXXX som sitt organisationsnummer.