Svensnäs bygg

Örebro län

Information

580908-XXXX är organisationsnummer för företaget Svensnäs bygg. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Svensnäs bygg är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Lindesberg som är den kommunen som Svensnäs bygg finns i.

Svensnäs bygg har varit registrerat sedan 2007-08-30 och det finns flera företag i Örebro län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-08-03 vill man istället veta hur det står till med momsen för Svensnäs bygg så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-08-03.

Svensnäs bygg är och det finns flera bolag i Lindesberg som också är .

Firmatecknare för Svensnäs bygg är följande:

Vill ni komma i kontakt med Svensnäs bygg så kan ni göra det på telefon genom 070-3709990 eller genom brev på följande adress:

Byggverksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Svensnäs bygg och det är Persson, Lars Göran som är född 1958 och har titeln Innehavare av enskild firma,