Mikael Sandström Anestesi-Service

Örebro län

Information

580603-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Mikael Sandström Anestesi-Service. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Mikael Sandström Anestesi-Service är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Lindesberg som är den kommunen som Mikael Sandström Anestesi-Service finns i.

Mikael Sandström Anestesi-Service har varit registrerat sedan 1996-01-17 och det finns flera verksamheter i Örebro län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1996-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Mikael Sandström Anestesi-Service så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2002-08-05.

Mikael Sandström Anestesi-Service är och det finns flera verksamheter i Lindesberg som också är .

Firmatecknare för Mikael Sandström Anestesi-Service är följande:

Vill ni komma i kontakt med Mikael Sandström Anestesi-Service så kan ni göra det på telefon genom 0581-85000 eller genom brev på följande adress:

Sjukvård. Tillhandahållande av anestesiologisk expertis. Sålunda anestesiologisk konsultverksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Mikael Sandström Anestesi-Service och det är Sandström, Anders Mikael Ygge som är född 1958 och har titeln Innehavare av enskild firma,