MO Mekanik Lindesberg

Örebro län

Information

Enskild firma finns det flera av i Lindesberg och MO Mekanik Lindesberg är ett av dem. Örebro län är ett stort län där det finns många verksamheter där och MO Mekanik Lindesberg är ett av dem. Statusen för MO Mekanik Lindesberg är att Bolaget är aktivt.

MO Mekanik Lindesberg är ett Enskild firma och skapades 1999-09-14. Det finns flera olika verksamheter i Örebro län som är ett stort län. Lindesberg där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som MO Mekanik Lindesberg ska trivas.

I Lindesberg så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Konstruktion och ritning av prototyper och mekaniska produkter, ritningskopiering samt mekanisk verkstad och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att MO Mekanik Lindesberg är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är MO Mekanik Lindesberg och det finns flera verksamheter som är det idag i Lindesberg.

Vill man komma i kontakt med MO Mekanik Lindesberg så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0520-667112.

.

De som är på något sätt har med MO Mekanik Lindesberg är Olsson, Bengt Tage Martin som är född 1957 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

MO Mekanik Lindesberg har 571107-XXXX som sitt organisationsnummer.