ARBOLITOS

Örebro län

Information

570428-XXXX är organisationsnummer för företaget ARBOLITOS. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som ARBOLITOS är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Lindesberg som är den kommunen som ARBOLITOS finns i.

ARBOLITOS har varit registrerat sedan 1998-11-12 och det finns flera företag i Örebro län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1998-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för ARBOLITOS så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

ARBOLITOS är och det finns flera bolag i Lindesberg som också är .

Firmatecknare för ARBOLITOS är följande:

Vill ni komma i kontakt med ARBOLITOS så kan ni göra det på telefon genom 0581-14780 eller genom brev på följande adress:

Utbildning och konsultation inom arbetsmiljö, yttre miljö samt geologi. Tillverkning och försäljning av sten- och slöjdhantverk.

Det finns olika personer som har en koppling med ARBOLITOS och det är Tarkkanen, John Henrik som är född 1957 och har titeln Innehavare av enskild firma,