Pepitas hundshop

Örebro län

Information

Pepitas hundshop hittar ni ett Örebro län som inte är som andra län. I Örebro län hittar ni Lindesberg som är den kommunen där Pepitas hundshop finns. I Lindesberg så finns det många olika Enskild firma och i Örebro län så finns det ännu fler Enskild firma. Pepitas hundshop tillhör bolagstypen Enskild firma och företaget har F-skatt vilket Pepitas hundshop har haft sedan 2006-05-04. Pepitas hundshop har funnits sedan och 2006-05-04 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Pepitas hundshop så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-4800227.

Lindesberg arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Örebro län för att locka till sig fler företag.

Pepitas hundshop har idag 560322-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Pepitas hundshop

Försäljning av hundfoder och tillbehör från butik och webb. Hemleverans av fryst hundfoder. Hundvård, bad + klippning. Uppfödning och försäljning av hundar. Inackordering av hundar.

I Pepitas hundshop så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Hill, Carina Ellinor Pepita som är född 1956 och har titeln Innehavare av enskild firma, .