Virkestransporter Bergslagen AB

Örebro län

Information

Virkestransporter Bergslagen AB är ett av många verksamheter som finns i Lindesberg. Det är nämligen den kommunen som Virkestransporter Bergslagen AB finns i och den tillhör även Örebro län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Virkestransporter Bergslagen AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2007-08-30.

Virkestransporter Bergslagen AB som idag finns i Örebro län har varit registrerat sedan 2007-06-21. Men sedan 2007-08-30 så har Virkestransporter Bergslagen AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Mariedalsg. 27, 718 32, Frövi. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Virkestransporter Bergslagen AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-6946339.

Lindesberg arbetar för att verksamheter som Virkestransporter Bergslagen AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Virkestransporter Bergslagen AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Örebro län.

Bolaget ska utföra transporter med lastbil samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Virkestransporter Bergslagen AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Virkestransporter Bergslagen AB och det är följande personer, Jansson, Boris Karl Ragnar som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Jansson, Andreas Claes Magnus som är född 1977 och har titeln Suppleant, Lindbladh, Kent Peter som är född 1958 och har titeln Revisor, LR Revision & Redovisning Örebro/Vingåker AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Virkestransporter Bergslagen AB är 556732-1533.