Kennet Båth Trading AB

Örebro län

Information

Kennet Båth Trading AB är ett företag som finns i Lindesberg. I Kennet Båth Trading AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Båth, Jack Kennet som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Båth, Åsa Gunnel Kristina som är född 1962 och har titeln Suppleant, Eriksson, Leif Holger som är född 1963 och har titeln Revisor, Lindebergs Grant Thornton AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Kennet Båth Trading AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Kennet Båth Trading AB på telefon 073-4133037.

Bolaget ska bedriva reklambyråverksamhet, utveckling och försälj- ning av IT-tjänster, förvaltning av fastigheter och aktier samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Kennet Båth Trading AB av bolagstypen Aktiebolag.

Kennet Båth Trading AB är ett av många företag som finns i Örebro län och Lindesberg arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Kennet Båth Trading AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2007-09-13 och Kennet Båth Trading AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2007-09-13.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Kennet Båth Trading AB så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Kennet Båth Trading AB har 556731-8612 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Örebro län.