JERNRIKE AB

Örebro län

Information

JERNRIKE AB hittar ni ett Örebro län som inte är som andra län. I Örebro län hittar ni Lindesberg som är den kommunen där JERNRIKE AB finns. I Lindesberg så finns det många olika Aktiebolag och i Örebro län så finns det ännu fler Aktiebolag. JERNRIKE AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket JERNRIKE AB har haft sedan 2007-05-31. JERNRIKE AB har funnits sedan och 2007-05-31 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till JERNRIKE AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Bandyg. 2, 711 34, Lindesberg men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 076-2124980.

Lindesberg arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Örebro län för att locka till sig fler bolag.

Idag är JERNRIKE AB Privat, ej börsnoterat.

JERNRIKE AB har idag 556729-4656 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för JERNRIKE AB

Föremålet för bolagets verksamhet är handel med varor inom textil,skor och accessoarer och därmed förenlig verksamhet.

I JERNRIKE AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Ardesjö, Gun Vendela Viktoria som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Rydén, Lars Thomas som är född 1954 och har titeln Suppleant, Nolér, Lena Elisabeth som är född 1962 och har titeln Revisor, Redovisningsbyrån Göran Nolér Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .