Fors Brunns Konsult AB

Örebro län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Lindesberg och Fors Brunns Konsult AB är ett av dem. Örebro län är ett stort län där det finns många företag där och Fors Brunns Konsult AB är ett av dem. Statusen för Fors Brunns Konsult AB är att Bolaget är aktivt.

Fors Brunns Konsult AB är ett Aktiebolag och skapades 2007-04-20. Det finns flera olika företag i Örebro län som är ett stort län. Lindesberg där företaget finns i jobbar för att företag som Fors Brunns Konsult AB ska trivas.

Fors Brunns Konsult AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-07-30. I Lindesberg så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva programvaruutveckling, försäljning av dataprogram och datautrustning, ridskoleverksamhet, försäljning av artiklar för hästsport samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Fors Brunns Konsult AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-07-30.

Idag är Fors Brunns Konsult AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Lindesberg.

Vill man komma i kontakt med Fors Brunns Konsult AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-3524925.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Fors Brunns Konsult AB är Zetterlund, Johan Olov som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Zetterlund, Jenny Cecilia som är född 1972 och har titeln Suppleant, Nolér, Lena Elisabeth som är född 1962 och har titeln Revisor, Redovisningsbyrån Göran Nolér Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Fors Brunns Konsult AB har 556728-5977 som sitt organisationsnummer.