Hundgården Sverige AB

Örebro län

Information

Hundgården Sverige AB hittar ni ett Örebro län som inte är som andra län. I Örebro län hittar ni Lindesberg som är den kommunen där Hundgården Sverige AB finns. I Lindesberg så finns det många olika Aktiebolag och i Örebro län så finns det ännu fler Aktiebolag. Hundgården Sverige AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har ej F-skatt. Hundgården Sverige AB har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Hundgården Sverige AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Jönshyttan Bäcktorp 235, 711 76, Storå men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 019-7608480.

Lindesberg arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Örebro län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Hundgården Sverige AB Privat, ej börsnoterat.

Hundgården Sverige AB har idag 556723-5758 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Då styrelsen ska bestå av 1 ledamot och 1 suppleant är styrelsen inte fulltalig. Bolaget saknar registrerad kvalificerad revisor. är den som för stunden ansvarar för Hundgården Sverige AB

Bolaget har till föremål för sin verksamhet att, direkt eller indirekt, bedriva handel och tillverkning av djurfoder samt tillbehör till djur, bedriva husdjurspensionat, hundkurser och husdjurskonsultation samt därmed förenlig verksamhet.

I Hundgården Sverige AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Norrman Tahvanainen, Petri Ilari som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, .