Jakto AB

Örebro län

Information

556722-9645 är organisationsnummer för verksamheten Jakto AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Jakto AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Lindesberg som är den kommunen som Jakto AB finns i.

Jakto AB har varit registrerat sedan 2007-02-06 och det finns flera verksamheter i Örebro län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-03-22 vill man istället veta hur det står till med momsen för Jakto AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-03-22.

Jakto AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Lindesberg som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Jakto AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med Jakto AB så kan ni göra det på telefon genom 0581-83690 eller genom brev på följande adress:
Löparg. 4, 711 34, Lindesberg

Bolaget ska köpa och sälja produkter inom jakt, fiske och fritid och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Jakto AB och det är Broman, Thomas Kjell Jörgen som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Meriläinen, Magnus Daniel Johannes som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Magnusson, Per Erik Andreas som är född 1971 och har titeln Suppleant, Fredriksson, Heléne Margareta som är född 1963 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,