Eco Timber Sverige AB

Örebro län

Information

I Örebro län så finns Eco Timber Sverige AB. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Lindesberg här finns det många olika Aktiebolag. Eco Timber Sverige AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Örebro län. Lindesberg jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Örebro län gör att företag trivs där.

Eco Timber Sverige AB är momsregistrerat sedan2006-12-23 och har organisationsnummer 556716-5054.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 021-403017 alternativt besöka eller skicka post till Eco Timber Sverige AB på följande adress Kungsängsg. 7, 722 10, Västerås.

Eco Timber Sverige AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2008-03-21.

I Eco Timber Sverige AB så sitter följande personer i styrelsen: , , Sörum, Kjell som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES , Tervaniemi Barnelius, Airie Anni som är född 1957 och har titeln Suppleant , , .

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolagets verksamhet är att vara importörer och producenter av träprodukter för hus, trädgård och fritid som tex. terasstrall, utomhuspaneler, tak, sjöbodar och bryggor samt därmed förenlig verksamhet.