Darspol-El AB

Örebro län

Information

Darspol-El AB hittar ni ett Örebro län som inte är som andra län. I Örebro län hittar ni Lindesberg som är den kommunen där Darspol-El AB finns. I Lindesberg så finns det många olika Aktiebolag och i Örebro län så finns det ännu fler Aktiebolag. Darspol-El AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Darspol-El AB har haft sedan 2007-03-01. Darspol-El AB har funnits sedan och 2007-03-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Darspol-El AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Sveav. 4, 711 31, Lindesberg men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på .

Lindesberg arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Örebro län för att locka till sig fler företag.

Idag är Darspol-El AB Privat, ej börsnoterat.

Darspol-El AB har idag 556713-2427 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Darspol-El AB

Bolaget skall bedriva elinstallationer inom svag- och starkströmssektorn, handel med och förvaltning av värdepapper och fastigheter samt därmed förenlig verksamhet.

I Darspol-El AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Lundgren, Per Olov som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundgren, Hans Olov som är född 1938 och har titeln Suppleant, Nolér, Lena Elisabeth som är född 1962 och har titeln Revisor, Redovisningsbyrån Göran Nolér Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .