JERA Jeanette Rapp AB

Örebro län

Information

JERA Jeanette Rapp AB hittar ni ett Örebro län som inte är som andra län. I Örebro län hittar ni Lindesberg som är den kommunen där JERA Jeanette Rapp AB finns. I Lindesberg så finns det många olika Aktiebolag och i Örebro län så finns det ännu fler Aktiebolag. JERA Jeanette Rapp AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket JERA Jeanette Rapp AB har haft sedan 2007-02-08. JERA Jeanette Rapp AB har funnits sedan och 2007-02-08 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till JERA Jeanette Rapp AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Schröders Backe 5, 711 31, Lindesberg men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0581-70324.

Lindesberg arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Örebro län för att locka till sig fler företag.

Idag är JERA Jeanette Rapp AB Privat, ej börsnoterat.

JERA Jeanette Rapp AB har idag 556712-1958 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för JERA Jeanette Rapp AB

Bolaget ska bedriva personlig assistans till funktionshindrade, utföra konsthantverk, illustrationer och författande, utbildning och konsultationer inom nämnda verksamheter samt därmed förenlig verksamhet.

I JERA Jeanette Rapp AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Hermansson Rapp, Kitty Jeanette som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Hermansson, Anders Snorre som är född 1948 och har titeln Suppleant, Brandt, Lars Carl Erik som är född 1951 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .