ICT Norden Fastigheter AB (publ)

Örebro län

Information

ICT Norden Fastigheter AB (publ) är ett av många bolag som finns i Lindesberg. Det är nämligen den kommunen som ICT Norden Fastigheter AB (publ) finns i och den tillhör även Örebro län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

ICT Norden Fastigheter AB (publ) är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2006-11-23.

ICT Norden Fastigheter AB (publ) som idag finns i Örebro län har varit registrerat sedan 2006-09-27. Men sedan 2006-11-23 så har ICT Norden Fastigheter AB (publ) varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Bytesg. 8, 711 30, Lindesberg. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på ICT Norden Fastigheter AB (publ) så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-3685675.

Lindesberg arbetar för att bolag som ICT Norden Fastigheter AB (publ) ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Publikt bolag för ICT Norden Fastigheter AB (publ). Det finns flera Publikt bolag bolag i Örebro län.

Föremålet för bolagets verksamhet är att, direkt eller indirekt genom dotterbolag, äga, förvalta och bedriva handel med fast egendom och värdepapper samt därmed förenlig verksamhet, dock ej sådan verksamhet som kräver tillstånd enligt lagen (2007:528) om värde- pappersmarknaden. Bolaget kan idka affärsverksamhet både i Sverige och utomlands.

Firmatecknare för ICT Norden Fastigheter AB (publ) är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Vilhelmsson, Jan Christer.

Det finns idag lite personer som är kopplade till ICT Norden Fastigheter AB (publ) och det är följande personer, Vilhelmsson, Jan Christer som är född 1961 och har titeln VD, Vilhelmsson, Jan Christer som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Ofsén, Göran som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Erlandsson, Ulf Arne Patrik som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Lützow, Hans Erik Bertil som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Bergström, Anders Johan som är född 1969 och har titeln Revisor.Berg & Bergström AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för ICT Norden Fastigheter AB (publ) är 556711-9069.