Plåtdoktorn AB

Örebro län

Information

I Örebro län så finns Plåtdoktorn AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Lindesberg här finns det många olika Aktiebolag. Plåtdoktorn AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Örebro län. Lindesberg jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Örebro län gör att bolag trivs där.

Plåtdoktorn AB är momsregistrerat sedan2006-10-05 och har organisationsnummer 556707-8414.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 070-2648616 alternativt besöka eller skicka post till Plåtdoktorn AB på följande adress Stråssav. 4, 711 76, Storå.

Plåtdoktorn AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2006-09-21.

I Plåtdoktorn AB så sitter följande personer i styrelsen: , Tourunen, Satu Kaarina som är född 1971 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva ventilations- och plåtslageriarbeten inom byggnads- och industrisektorn, snickeriarbeten, ställningsbyggnation, målningsarbeten, rivnings- samt ombyggnation av fastigheter, bilplåtslageri samt försäljning av bilreservdelar. Bolaget skall även bedriva smidesarbeten, snöskottning och vaktmästeritjänster samt därmed förenlig verksamhet.