SPEARHEADING VENTURES AB

Örebro län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Lindesberg och SPEARHEADING VENTURES AB är ett av dem. Örebro län är ett stort län där det finns många verksamheter där och SPEARHEADING VENTURES AB är ett av dem. Statusen för SPEARHEADING VENTURES AB är att Bolaget är aktivt.

SPEARHEADING VENTURES AB är ett Aktiebolag och skapades 2006-06-26. Det finns flera olika verksamheter i Örebro län som är ett stort län. Lindesberg där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som SPEARHEADING VENTURES AB ska trivas.

SPEARHEADING VENTURES AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-08-31. I Lindesberg så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolagets verksamhetsföremål är att direkt eller indirekt förvärva, äga och sälja aktier i svenska och utländska bolag och bedriva därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att SPEARHEADING VENTURES AB inte är momsregistrerat.

Idag är SPEARHEADING VENTURES AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Lindesberg.

Vill man komma i kontakt med SPEARHEADING VENTURES AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0581-21027.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med SPEARHEADING VENTURES AB är Holmberg, Marcus Arne som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Therus, Héléna Ann-Sofi Iréne som är född 1975 och har titeln Suppleant, Jensen, Berit Sylvia Anette som är född 1953 och har titeln Revisor, Revisionshuset Anette Jensen Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

SPEARHEADING VENTURES AB har 556706-2624 som sitt organisationsnummer.