Veterinär Helena Therus AB

Örebro län

Information

556705-0959 är organisationsnummer för företaget Veterinär Helena Therus AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Veterinär Helena Therus AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Lindesberg som är den kommunen som Veterinär Helena Therus AB finns i.

Veterinär Helena Therus AB har varit registrerat sedan 2006-06-02 och det finns flera företag i Örebro län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-06-22 vill man istället veta hur det står till med momsen för Veterinär Helena Therus AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-06-22.

Veterinär Helena Therus AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Lindesberg som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Veterinär Helena Therus AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Veterinär Helena Therus AB så kan ni göra det på telefon genom 070-2617979 eller genom brev på följande adress:
Yxe Hultabacken, 711 91, Lindesberg

Bolaget skall bedriva djursjukvård, försäljning av foder och djurprodukter samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Veterinär Helena Therus AB och det är Therus, Héléna Ann-Sofi Iréne som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Holmberg, Marcus Arne som är född 1972 och har titeln Suppleant, Jensen, Berit Sylvia Anette som är född 1953 och har titeln Revisor, Revisionshuset Anette Jensen Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,