Jan Fagrells Bil- & Bensinservice AB

Örebro län

Information

556704-6775 är organisationsnummer för företaget Jan Fagrells Bil- & Bensinservice AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Jan Fagrells Bil- & Bensinservice AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Lindesberg som är den kommunen som Jan Fagrells Bil- & Bensinservice AB finns i.

Jan Fagrells Bil- & Bensinservice AB har varit registrerat sedan 2006-05-24 och det finns flera företag i Örebro län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-08-04 vill man istället veta hur det står till med momsen för Jan Fagrells Bil- & Bensinservice AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-08-04.

Jan Fagrells Bil- & Bensinservice AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Lindesberg som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Jan Fagrells Bil- & Bensinservice AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Jan Fagrells Bil- & Bensinservice AB så kan ni göra det på telefon genom 0581-14454 eller genom brev på följande adress:
Kristinav. 8, 711 30, Lindesberg

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva bensinstationsverksamhet, försäljning av tillbehör och dagligvaror, reparation av fordon samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Jan Fagrells Bil- & Bensinservice AB och det är Fagrell, Jan-Olof som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Fagrell, Lena Elisabeth som är född 1957 och har titeln Suppleant, Valfridsson, Sven Göran som är född 1949 och har titeln Revisor, Svea Ekonomi AB som är född och har titeln Revisor,