Lindesbergs Bilskadecenter AB

Örebro län

Information

I Örebro län så finns Lindesbergs Bilskadecenter AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Lindesberg här finns det många olika Aktiebolag. Lindesbergs Bilskadecenter AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Örebro län. Lindesberg jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Örebro län gör att bolag trivs där.

Lindesbergs Bilskadecenter AB är momsregistrerat sedan2005-12-01 och har organisationsnummer 556690-5310.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 0581-14843 alternativt besöka eller skicka post till Lindesbergs Bilskadecenter AB på följande adress Tennisg. 4, 711 34, Lindesberg.

Lindesbergs Bilskadecenter AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2005-12-01.

I Lindesbergs Bilskadecenter AB så sitter följande personer i styrelsen: Carlsson, Hans Henrik som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , , , , .

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Föremålet för bolagets verksamhet är lackeringsverkstad med huvudinriktning på billackering samt bilskadereparationer på krock-, stöld- och i övrigt skadade fordon och därmed förenlig verksamhet.