Gustafsson Olofsson Trading AB

Örebro län

Information

Gustafsson Olofsson Trading AB är ett av många verksamheter som finns i Lindesberg. Det är nämligen den kommunen som Gustafsson Olofsson Trading AB finns i och den tillhör även Örebro län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Gustafsson Olofsson Trading AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2005-12-23.

Gustafsson Olofsson Trading AB som idag finns i Örebro län har varit registrerat sedan 2005-10-17. Men sedan 2005-12-23 så har Gustafsson Olofsson Trading AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Gustafsson Olofsson Trading AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-2396590.

Lindesberg arbetar för att verksamheter som Gustafsson Olofsson Trading AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Gustafsson Olofsson Trading AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Örebro län.

Bolaget skall bedriva import och handel med bilar och bildelar samt utföra reparationer och ombyggnationer av bilar.

Firmatecknare för Gustafsson Olofsson Trading AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Gustafsson Olofsson Trading AB och det är följande personer, Olofsson, Bengt Werner som är född 1960 och har titeln VD, Olofsson, Bengt Werner som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Olofsson, Åsa Pernilla som är född 1968 och har titeln Suppleant, Brandt, Lars Carl Erik som är född 1951 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Gustafsson Olofsson Trading AB är 556687-9812.