Gamla Byskolan Terry Evans AB

Örebro län

Information

Gamla Byskolan Terry Evans AB hittar ni ett Örebro län som inte är som andra län. I Örebro län hittar ni Lindesberg som är den kommunen där Gamla Byskolan Terry Evans AB finns. I Lindesberg så finns det många olika Aktiebolag och i Örebro län så finns det ännu fler Aktiebolag. Gamla Byskolan Terry Evans AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Gamla Byskolan Terry Evans AB har haft sedan 2006-01-27. Gamla Byskolan Terry Evans AB har funnits sedan och 2006-02-02 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Gamla Byskolan Terry Evans AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Fanthyttan 319, 711 96, Storå men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0581-51900.

Lindesberg arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Örebro län för att locka till sig fler företag.

Idag är Gamla Byskolan Terry Evans AB Privat, ej börsnoterat.

Gamla Byskolan Terry Evans AB har idag 556686-9128 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Gamla Byskolan Terry Evans AB

Bolaget ska äga, förvalta samt idka uthyrning av fastigheter. Bolaget ska även arrangera konferenser och kurser samt tillhandahålla kost, logi och därmed förenlig verksamhet.

I Gamla Byskolan Terry Evans AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Evans, Terence James Francis som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Kerttu, Linnéa Viktoria som är född 1974 och har titeln Suppleant, Jonasén, Ruth Else-Britt Linnea som är född 1950 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .