Zon Service AB

Örebro län

Information

Bolaget ska bedriva personlig assistans, vård av handikappade personer, tillhandahålla tjänster med inriktning på turism och rehabilitering i Afrika samt idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Zon Service AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Lindesberg så är Zon Service AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Örebro län så finns det ännu fler.

Lindesberg arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Lindesberg och i Örebro län. Redan 2005-08-05 så skapades Zon Service AB och bolaget är har F-skattsedel Zon Service AB har haft det sedan 2005-08-18.

556684-3453 är organisationsnummret för bolaget som finns i Lindesberg.

Just nu är Zon Service AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Örebro län

Vill ni komma i kontakt med Zon Service AB så går det att nå dem via telefon på 0581-10312 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Zon Service AB är Okash Nilsson, Zahra som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Okash Nilsson, Mulky som är född 1981 och har titeln Suppleant, Brandt, Lars Carl Erik som är född 1951 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .