Juristfirman Retardus AB

Örebro län

Information

556681-7481 är organisationsnummer för bolaget Juristfirman Retardus AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Juristfirman Retardus AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Lindesberg som är den kommunen som Juristfirman Retardus AB finns i.

Juristfirman Retardus AB har varit registrerat sedan 2005-06-13 och det finns flera bolag i Örebro län som har funnits sedan dess.

Bolaget är inaktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Juristfirman Retardus AB så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Juristfirman Retardus AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Lindesberg som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Juristfirman Retardus AB är följande:
Firman tecknas ensam av -likvidatorn

Vill ni komma i kontakt med Juristfirman Retardus AB så kan ni göra det på telefon genom 070-6231870 eller genom brev på följande adress:

Bolaget skall bedriva juridisk konsultverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Juristfirman Retardus AB och det är Dahle, Inger Margareta som är född 1957 och har titeln Likvidator, Vestlund, Anders Stefan som är född 1953 och har titeln Revisor, Lindebergs Grant Thornton AB som är född och har titeln Revisor,