Traktor & Smide i Lindesberg AB

Örebro län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Lindesberg och Traktor & Smide i Lindesberg AB är ett av dem. Örebro län är ett stort län där det finns många bolag där och Traktor & Smide i Lindesberg AB är ett av dem. Statusen för Traktor & Smide i Lindesberg AB är att Bolaget är aktivt.

Traktor & Smide i Lindesberg AB är ett Aktiebolag och skapades 2004-11-11. Det finns flera olika bolag i Örebro län som är ett stort län. Lindesberg där bolaget finns i jobbar för att bolag som Traktor & Smide i Lindesberg AB ska trivas.

Traktor & Smide i Lindesberg AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2005-01-20. I Lindesberg så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall reparera traktorer, bedriva metallegoarbeten såsom borring, svarvning och svetsning samt äga och förvalta fastigheter samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Traktor & Smide i Lindesberg AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2005-01-20.

Idag är Traktor & Smide i Lindesberg AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Lindesberg.

Vill man komma i kontakt med Traktor & Smide i Lindesberg AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0581-80727.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Traktor & Smide i Lindesberg AB är Karlsson, Roland Alfred som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Norling, Jennie Barbro Kristina som är född 1973 och har titeln Suppleant, Björnram Evensen, Ann-Christin M som är född 1965 och har titeln Revisor, KPMG Bohlins AB som är född och har titeln Revisor, .

Traktor & Smide i Lindesberg AB har 556670-5975 som sitt organisationsnummer.