MaskinNet Sverige AB

Örebro län

Information

MaskinNet Sverige AB hittar ni ett Örebro län som inte är som andra län. I Örebro län hittar ni Lindesberg som är den kommunen där MaskinNet Sverige AB finns. I Lindesberg så finns det många olika Aktiebolag och i Örebro län så finns det ännu fler Aktiebolag. MaskinNet Sverige AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket MaskinNet Sverige AB har haft sedan 2004-12-02. MaskinNet Sverige AB har funnits sedan och 2004-12-02 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till MaskinNet Sverige AB så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0581-15550.

Lindesberg arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Örebro län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är MaskinNet Sverige AB Privat, ej börsnoterat.

MaskinNet Sverige AB har idag 556668-7264 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för MaskinNet Sverige AB

Bolaget ska bedriva internetrörelse inom området entreprenadmaskiner, person- och lastbilar jämte därmed förenlig verksamhet.

I MaskinNet Sverige AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Falck, Hans Tomas som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Falck, John Ove Ragnar som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Falck, Elsa Brita som är född 1945 och har titeln Suppleant, Leijonhufvud, Sten Johan Tagesson som är född 1944 och har titeln Revisor, Sten Leijonhufvud Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .