Fellingsbro Mekaniska AB

Örebro län

Information

Bolaget skall bedriva mekanisk verkstad samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Fellingsbro Mekaniska AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Lindesberg så är Fellingsbro Mekaniska AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Örebro län så finns det ännu fler.

Lindesberg arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Lindesberg och i Örebro län. Redan 2004-09-27 så skapades Fellingsbro Mekaniska AB och verksamheten är har F-skattsedel Fellingsbro Mekaniska AB har haft det sedan 2004-12-09.

Fellingsbro Mekaniska AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2004-12-09

556667-0344 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Lindesberg.

Just nu är Fellingsbro Mekaniska AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Örebro län

Vill ni komma i kontakt med Fellingsbro Mekaniska AB så går det att nå dem via telefon på 0581-621220 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Fellingsbro Mekaniska AB är Ejnarsson, Erik Christer Raimond som är född 1950 och har titeln VD, Ejnarsson, Erik Christer Raimond som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Ingvarsson, Lars Jörgen som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Ejnarsson, Birgitta Kristina som är född 1955 och har titeln Suppleant, Sivertsson, Alf Jörgen Rickard som är född 1959 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.