Arvinmeritor Sweden AB

Örebro län

Information

Bolaget skall äga och förvalta aktier samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Arvinmeritor Sweden AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Lindesberg så är Arvinmeritor Sweden AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Örebro län så finns det ännu fler.

Lindesberg arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Lindesberg och i Örebro län. Redan 2004-08-16 så skapades Arvinmeritor Sweden AB och bolaget är har ej F-skattsedel.

556665-0148 är organisationsnummret för bolaget som finns i Lindesberg.

Just nu är Arvinmeritor Sweden AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Örebro län

Vill ni komma i kontakt med Arvinmeritor Sweden AB så går det att nå dem via telefon på fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -McElwain, Steven Edward -Mortali, Alessandro Firman tecknas av -Ewerlöf, Anna Karin Birgitta i förening med en av -McElwain, Steven Edward -Mortali, Alessandro

Följande personer är på något sätt aktiva inom Arvinmeritor Sweden AB är Mortali, Alessandro som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Ewerlöf, Anna Karin Birgitta som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, McElwain, Steven Edward som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, Stensjö, Lars Kristian som är född 1967 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .