Pärlrummet AB

Örebro län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Lindesberg och Pärlrummet AB är ett av dem. Örebro län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Pärlrummet AB är ett av dem. Statusen för Pärlrummet AB är att Bolaget är aktivt.

Pärlrummet AB är ett Aktiebolag och skapades 2004-06-03. Det finns flera olika verksamheter i Örebro län som är ett stort län. Lindesberg där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Pärlrummet AB ska trivas.

Pärlrummet AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2005-03-31. I Lindesberg så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall driva fastighetsförvaltning och försäljning av hobbyartiklar och utbildning samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Pärlrummet AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2005-03-31.

Idag är Pärlrummet AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Lindesberg.

Vill man komma i kontakt med Pärlrummet AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 019-126651.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med Pärlrummet AB är Punja, Birgitta Marianne som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Punja, Aziz som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Punja, Jamil Aziz som är född 1987 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindbladh, Kent Peter som är född 1958 och har titeln Revisor, LR Revision & Redovisning Örebro/Vingåker AB som är född och har titeln Revisor, .

Pärlrummet AB har 556662-7997 som sitt organisationsnummer.