Skrotindustri Boo AB

Örebro län

Information

Skrotindustri Boo AB är en verksamhet som finns i Lindesberg. I Skrotindustri Boo AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Hammar, Boo som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Jansson, Jean Nils som är född 1952 och har titeln Suppleant, Runsvik, Per Mikael som är född 1960 och har titeln Revisor, Runsvik Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Skrotindustri Boo AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Skrotindustri Boo AB på telefon 070-2956580.

Bolagets verksamhet är materialåtervinning speciellt metall och därmed förenlig verksamhet samt fastighetsförvaltning och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Skrotindustri Boo AB av bolagstypen Aktiebolag.

Skrotindustri Boo AB är ett av många verksamheter som finns i Örebro län och Lindesberg arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Skrotindustri Boo AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2004-02-05 och Skrotindustri Boo AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2004-02-05.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Skrotindustri Boo AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Skrotindustri Boo AB har 556652-1299 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Örebro län.