Svensk Naturförvaltning AB

Örebro län

Information

Svensk Naturförvaltning AB hittar ni ett Örebro län som inte är som andra län. I Örebro län hittar ni Lindesberg som är den kommunen där Svensk Naturförvaltning AB finns. I Lindesberg så finns det många olika Aktiebolag och i Örebro län så finns det ännu fler Aktiebolag. Svensk Naturförvaltning AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Svensk Naturförvaltning AB har haft sedan 2003-08-04. Svensk Naturförvaltning AB har funnits sedan och 2003-08-04 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Svensk Naturförvaltning AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Sommarrov. 10, 711 98, Ramsberg men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0581-660970.

Lindesberg arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Örebro län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Svensk Naturförvaltning AB Privat, ej börsnoterat.

Svensk Naturförvaltning AB har idag 556644-7032 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Cederlund, Nils Göran är den som för stunden ansvarar för Svensk Naturförvaltning AB

Bolaget skall utveckling och använding av metoder för biologiska system, insamling av data och utveckling av förvaltningsmodeller samt information i tal och skrift om viltbiologi och därmed förenlig verksamhet.

I Svensk Naturförvaltning AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Cederlund, Nils Göran som är född 1948 och har titeln VD, Cederlund, Nils Göran som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Wallin, Kjell Ebbe som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Cederlund, Britt-Marie som är född 1948 och har titeln Suppleant, Ekholm, Sven Arne som är född 1948 och har titeln Revisor, Grenter, Bo Henry som är född 1947 och har titeln RevisorssuppleantGrant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .