Svetsbolaget i Lindesberg Aktiebolag

Örebro län

Information

Svetsbolaget i Lindesberg Aktiebolag hittar ni ett Örebro län som inte är som andra län. I Örebro län hittar ni Lindesberg som är den kommunen där Svetsbolaget i Lindesberg Aktiebolag finns. I Lindesberg så finns det många olika Aktiebolag och i Örebro län så finns det ännu fler Aktiebolag. Svetsbolaget i Lindesberg Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Svetsbolaget i Lindesberg Aktiebolag har haft sedan 2003-06-07. Svetsbolaget i Lindesberg Aktiebolag har funnits sedan och 2003-06-07 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Svetsbolaget i Lindesberg Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Fiskhallsv. 16, 120 44, Årsta men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0581-52252.

Lindesberg arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Örebro län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Svetsbolaget i Lindesberg Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Svetsbolaget i Lindesberg Aktiebolag har idag 556643-3586 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Då styrelsen ska bestå av 1 ledamot och 1 suppleant är styrelsen inte fulltalig. är den som för stunden ansvarar för Svetsbolaget i Lindesberg Aktiebolag

Bolaget skall bedriva försäljning av svetsprodukter, konsultverksamhet inom svetsområdet och därmed förenlig verksamhet.

I Svetsbolaget i Lindesberg Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Bäck, Glenn Torsten som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Valfridsson, Sven Göran som är född 1949 och har titeln Revisor, GV-Ekonomi AB som är född och har titeln Revisor, .