JSC i Björka AB

Örebro län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Lindesberg och JSC i Björka AB är ett av dem. Örebro län är ett stort län där det finns många bolag där och JSC i Björka AB är ett av dem. Statusen för JSC i Björka AB är att Bolaget är aktivt.

JSC i Björka AB är ett Aktiebolag och skapades 2003-04-22. Det finns flera olika bolag i Örebro län som är ett stort län. Lindesberg där bolaget finns i jobbar för att bolag som JSC i Björka AB ska trivas.

JSC i Björka AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2003-05-22. I Lindesberg så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva försäljning, marknadsföring och konsultverksamhet inom energi, telekommunikation och bygg samt värdepappershandel och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att JSC i Björka AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2003-05-22.

Idag är JSC i Björka AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Lindesberg.

Vill man komma i kontakt med JSC i Björka AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 073-1806029.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med JSC i Björka AB är Jansson Sikström, Karin B Cristina som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Sikström, Christina Veronica som är född 1973 och har titeln Suppleant, Blomgren, Peter Ola som är född 1954 och har titeln Revisor, Lindbladh, Kent Peter som är född 1958 och har titeln Revisorssuppleant, LR Revision AB som är född och har titeln Revisor, LR Revision & Redovisning Örebro/Vingåker AB som är född och har titeln Revisor.

JSC i Björka AB har 556642-4403 som sitt organisationsnummer.