SunTower Communications AB

Örebro län

Information

SunTower Communications AB är ett företag som finns i Lindesberg. I SunTower Communications AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Persson, Bernt Roger Harald som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Wolf Söderström, Susanna som är född 1954 och har titeln Suppleant, Nordström, Erik Börje Reinhold som är född 1955 och har titeln Revisor, bn Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med SunTower Communications AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå SunTower Communications AB på telefon 08-7561008.

Föremålet för bolagets verksamhet är produktion och distribution av filmer och TV-program för alla media. Produktion och distribution av tryckta alster såsom böcker, affischer och tidningar samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är SunTower Communications AB av bolagstypen Aktiebolag.

SunTower Communications AB är ett av många företag som finns i Örebro län och Lindesberg arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

SunTower Communications AB innehar ej F-skattsedel och SunTower Communications AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2004-06-24.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för SunTower Communications AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

SunTower Communications AB har 556634-7737 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Örebro län.