Frövipumpen Aktiebolag

Örebro län

Information

Frövipumpen Aktiebolag är ett bolag som finns i Lindesberg. I Frövipumpen Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Heed, Lars Gösta som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Larsson, Rolf Anders som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Östgren, Bertil Harald som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Åhman, Annica Inga-Lill som är född 1952 och har titeln Revisor, Robertsson, Hans Johan som är född 1949 och har titeln Revisorssuppleant, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Frövipumpen Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Frövipumpen Aktiebolag på telefon 0581-30045.

Bolaget skall bedriva bilverkstad, bensin- och servicestation, kioskrörelse, biltillbehörsförsäljning och lokaluthyrning, utföra person- och godstransporter samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Frövipumpen Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Frövipumpen Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Örebro län och Lindesberg arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Frövipumpen Aktiebolag innehar ej F-skattsedel och Frövipumpen Aktiebolag är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Frövipumpen Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Frövipumpen Aktiebolag har 556620-4979 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Örebro län.