Bloms Träprodukter i Fellingsbro Aktiebolag

Örebro län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Lindesberg och Bloms Träprodukter i Fellingsbro Aktiebolag är ett av dem. Örebro län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Bloms Träprodukter i Fellingsbro Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Bloms Träprodukter i Fellingsbro Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Bloms Träprodukter i Fellingsbro Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 2002-01-02. Det finns flera olika verksamheter i Örebro län som är ett stort län. Lindesberg där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Bloms Träprodukter i Fellingsbro Aktiebolag ska trivas.

Bloms Träprodukter i Fellingsbro Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2002-10-25. I Lindesberg så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning av träprodukter och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Bloms Träprodukter i Fellingsbro Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2002-10-25.

Idag är Bloms Träprodukter i Fellingsbro Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Lindesberg.

Vill man komma i kontakt med Bloms Träprodukter i Fellingsbro Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0581-631067.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Andersson, Eva Maria -Sjösten, Marita Elisabet.

De som är på något sätt har med Bloms Träprodukter i Fellingsbro Aktiebolag är Andersson, Eva Maria som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Sjösten, Marita Elisabet som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Anders Göran som är född 1955 och har titeln Suppleant, Ek, Nils Karl Staffan som är född 1949 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Bloms Träprodukter i Fellingsbro Aktiebolag har 556619-7710 som sitt organisationsnummer.