Näsbyhallen i Frövi Aktiebolag

Örebro län

Information

I Örebro län så finns Näsbyhallen i Frövi Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Lindesberg här finns det många olika Aktiebolag. Näsbyhallen i Frövi Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Örebro län. Lindesberg jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Örebro län gör att bolag trivs där.

Näsbyhallen i Frövi Aktiebolag är momsregistrerat sedan2002-01-28 och har organisationsnummer 556619-6829.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 0581-30063 alternativt besöka eller skicka post till Näsbyhallen i Frövi Aktiebolag på följande adress Centralv. 25, 718 30, Frövi.

Näsbyhallen i Frövi Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2002-01-28.

I Näsbyhallen i Frövi Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , , Eriksson, Per Mikael som är född 1969 och har titeln Suppleant , , , . ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget har till föremål för sin verksamhet att bedriva detaljhandelsrörelse med dagligvaror inom ICA-verksamheten i Sverige och annan därmed förenlig verksamhet.