HG Hem Aktiebolag

Örebro län

Information

HG Hem Aktiebolag är ett bolag som finns i Lindesberg. I HG Hem Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Gustavsson, Anna Elise Helén som är född 1952 och har titeln Extern firmatecknare, Gustavsson, Håkan Bertil som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Gustavsson, Martin Håkan som är född 1976 och har titeln Suppleant, Nolér, Lena Elisabeth som är född 1962 och har titeln Revisor, Redovisningsbyrån Göran Nolér Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med HG Hem Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå HG Hem Aktiebolag på telefon 0581-70130.

Bolaget skall bedriva fastighetsförvaltning, reparations-, om- och tillbyggnadsarbeten på fastigheter och därmed förenlig verksamhet.

Idag är HG Hem Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

HG Hem Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Örebro län och Lindesberg arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

HG Hem Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2001-10-01 och HG Hem Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2006-01-19.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för HG Hem Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Gustavsson, Anna Elise Helén -Gustavsson, Håkan Bertil

HG Hem Aktiebolag har 556616-5782 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Örebro län.