Staffan Strömstedt Förvaltning AB

Örebro län

Information

I Örebro län så finns Staffan Strömstedt Förvaltning AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Lindesberg här finns det många olika Aktiebolag. Staffan Strömstedt Förvaltning AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Örebro län. Lindesberg jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Örebro län gör att bolag trivs där.

Staffan Strömstedt Förvaltning AB är ej momsregistretat och har organisationsnummer 556616-0247.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 0581-15111 alternativt besöka eller skicka post till Staffan Strömstedt Förvaltning AB på följande adress Kungsg. 13, 711 30, Lindesberg.

Staffan Strömstedt Förvaltning AB är idag Privat, ej börsnoterat och är inte registrerat för F-skatt.

I Staffan Strömstedt Förvaltning AB så sitter följande personer i styrelsen: , Persson Strömstedt, Louise Marianne som är född 1950 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall äga och förvalta aktier och fastigheter, driva handel med värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.