Anforina AB (Hemköp)

Örebro län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Lindesberg och Anforina AB (Hemköp) är ett av dem. Örebro län är ett stort län där det finns många bolag där och Anforina AB (Hemköp) är ett av dem. Statusen för Anforina AB (Hemköp) är att Bolaget är aktivt.

Anforina AB (Hemköp) är ett Aktiebolag och skapades 2001-09-24. Det finns flera olika bolag i Örebro län som är ett stort län. Lindesberg där bolaget finns i jobbar för att bolag som Anforina AB (Hemköp) ska trivas.

Anforina AB (Hemköp) är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2001-12-24. I Lindesberg så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Föremålet för bolagets verksamhet skall vara att bedriva handel med dagligvaror jämte därmed förenig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Anforina AB (Hemköp) är momsregistrerat och det har de varit sedan 2001-12-24.

Idag är Anforina AB (Hemköp) Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Lindesberg.

Vill man komma i kontakt med Anforina AB (Hemköp) så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0581-620053.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Anforina AB (Hemköp) är Florin, Annette Margareta som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Fredriksson, Sven Andreas som är född 1976 och har titeln Suppleant, Andersson, Siv Lilian Marie som är född 1966 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Anforina AB (Hemköp) har 556616-0072 som sitt organisationsnummer.