Bildmakarna Fotograf Rolf Karlsson AB

Örebro län

Information

Bildmakarna Fotograf Rolf Karlsson AB hittar ni ett Örebro län som inte är som andra län. I Örebro län hittar ni Lindesberg som är den kommunen där Bildmakarna Fotograf Rolf Karlsson AB finns. I Lindesberg så finns det många olika Aktiebolag och i Örebro län så finns det ännu fler Aktiebolag. Bildmakarna Fotograf Rolf Karlsson AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Bildmakarna Fotograf Rolf Karlsson AB har haft sedan 2002-12-12. Bildmakarna Fotograf Rolf Karlsson AB har funnits sedan och 2002-12-12 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Bildmakarna Fotograf Rolf Karlsson AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Kungsg. 32, 711 30, Lindesberg men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0581-15500.

Lindesberg arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Örebro län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Bildmakarna Fotograf Rolf Karlsson AB Privat, ej börsnoterat.

Bildmakarna Fotograf Rolf Karlsson AB har idag 556603-7866 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Bildmakarna Fotograf Rolf Karlsson AB

Bolaget skall bedriva industri-, reklam- och porträttfotografering, framställande av information-, reklam- och utställningsmaterial ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Bildmakarna Fotograf Rolf Karlsson AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Karlsson, Rolf Karl som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundgren Karlsson, Pia Anneli Mari som är född 1957 och har titeln Suppleant, Evaldsson, Hans Torbjörn som är född 1958 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .