Kixon AB

Örebro län

Information

Kixon AB hittar ni ett Örebro län som inte är som andra län. I Örebro län hittar ni Lindesberg som är den kommunen där Kixon AB finns. I Lindesberg så finns det många olika Aktiebolag och i Örebro län så finns det ännu fler Aktiebolag. Kixon AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Kixon AB har haft sedan 2001-01-16. Kixon AB har funnits sedan och 2001-01-16 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Kixon AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Norrtullsg. 15, 711 30, Lindesberg men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0581-660298.

Lindesberg arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Örebro län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Kixon AB Privat, ej börsnoterat.

Kixon AB har idag 556601-3099 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Kixon AB

Bolaget skall driva verksamhet inom lokalvård och tillhanda- hålla tjänster inom hushållet samt sälja och bedriva utbildning inom området. Bolaget skall även fungera som holdingbolag samt därmed förenlig verksamhet.

I Kixon AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Seton, Christina Antoinette som är född 1974 och har titeln VD, Seton, Christina Antoinette som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Seton, Carl Magnus som är född 1972 och har titeln Suppleant, Nolér, Lena Elisabeth som är född 1962 och har titeln Revisor, Redovisningsbyrån Göran Nolér Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .