Lindesbergs VVS AB

Örebro län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Lindesberg och Lindesbergs VVS AB är ett av dem. Örebro län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Lindesbergs VVS AB är ett av dem. Statusen för Lindesbergs VVS AB är att Bolaget är aktivt.

Lindesbergs VVS AB är ett Aktiebolag och skapades 2000-08-09. Det finns flera olika verksamheter i Örebro län som är ett stort län. Lindesberg där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Lindesbergs VVS AB ska trivas.

Lindesbergs VVS AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2000-08-14. I Lindesberg så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva installationer och försäljning inom vatten, sanitet och värme, försäljning och installationer av elektrisk utrustning samt därmed förenlig verksamhet. Äga och förvalta fastigheter.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Lindesbergs VVS AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2000-09-01.

Idag är Lindesbergs VVS AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Lindesberg.

Vill man komma i kontakt med Lindesbergs VVS AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0581-15108.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Karlkvist, Alf Tomas -Nydén, Olov Jörgen.

De som är på något sätt har med Lindesbergs VVS AB är Nydén, Olov Jörgen som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Karlkvist, Alf Tomas som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Heeger Nydén, Ria som är född 1966 och har titeln Suppleant, Karlkvist, Eva Maria som är född 1965 och har titeln Suppleant, Nolér, Mats Göran som är född 1962 och har titeln Revisor, Redovisningsbyrån Göran Nolér Aktiebolag som är född och har titeln Revisor.

Lindesbergs VVS AB har 556595-6942 som sitt organisationsnummer.