Mikael Hjelm Fastigheter AB

Örebro län

Information

Mikael Hjelm Fastigheter AB är ett av många bolag som finns i Lindesberg. Det är nämligen den kommunen som Mikael Hjelm Fastigheter AB finns i och den tillhör även Örebro län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Mikael Hjelm Fastigheter AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2003-05-08.

Mikael Hjelm Fastigheter AB som idag finns i Örebro län har varit registrerat sedan 2000-07-03. Men sedan 2003-05-08 så har Mikael Hjelm Fastigheter AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Sveav. 5 B, 711 31, Lindesberg. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Mikael Hjelm Fastigheter AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-6641665.

Lindesberg arbetar för att bolag som Mikael Hjelm Fastigheter AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Mikael Hjelm Fastigheter AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Örebro län.

Bolaget skall bedriva byggnadsrörelse, förvaltning av fast och lös egendom, handel med konst, antikviteter och auktionsgods samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Mikael Hjelm Fastigheter AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Mikael Hjelm Fastigheter AB och det är följande personer, Hjelm, Kjell Tony Mikael som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Anderbert, Erik Joakim som är född 1969 och har titeln Suppleant, Sjödelius, Alf Gunnar Rune som är född 1951 och har titeln Revisor, REX Revision AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Mikael Hjelm Fastigheter AB är 556593-1135.