Inredningshuset DF Interiör AB

Örebro län

Information

I Örebro län så finns Inredningshuset DF Interiör AB. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Lindesberg här finns det många olika Aktiebolag. Inredningshuset DF Interiör AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Örebro län. Lindesberg jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Örebro län gör att företag trivs där.

Inredningshuset DF Interiör AB är momsregistrerat sedan2000-06-01 och har organisationsnummer 556590-0593.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 0581-40707 alternativt besöka eller skicka post till Inredningshuset DF Interiör AB på följande adress Herrgårdsv. 4, 711 78, Guldsmedshyttan.

Inredningshuset DF Interiör AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2000-05-15.

I Inredningshuset DF Interiör AB så sitter följande personer i styrelsen: , Fransson, Karin Maria Viktoria som är född 1964 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall äga och förvalta fast och lös egendom, bedriva verksamhet med måleri och färghandel samt därmed förenlig verksamhet.