Mälardalens Ställningsmontage AB

Örebro län

Information

I Örebro län så finns Mälardalens Ställningsmontage AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Lindesberg här finns det många olika Aktiebolag. Mälardalens Ställningsmontage AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Örebro län. Lindesberg jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Örebro län gör att bolag trivs där.

Mälardalens Ställningsmontage AB är momsregistrerat sedan2000-08-14 och har organisationsnummer 556588-1272.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 0581-17674 alternativt besöka eller skicka post till Mälardalens Ställningsmontage AB på följande adress BJÖRKÅGATAN 2, 711 34, Lindesberg.

Mälardalens Ställningsmontage AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2000-08-14.

I Mälardalens Ställningsmontage AB så sitter följande personer i styrelsen: , , , Eriksson, Per Mikael som är född 1969 och har titeln Suppleant , , .

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall äga, utveckla och förvalta fastigheter och värdepapper samt ställningsmontage, byggverksamhet och därmed förenlig verksamhet.