Tormek AB

Örebro län

Information

I Örebro län så finns Tormek AB. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Lindesberg här finns det många olika Aktiebolag. Tormek AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Örebro län. Lindesberg jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Örebro län gör att företag trivs där.

Tormek AB är momsregistrerat sedan2005-01-13 och har organisationsnummer 556586-5788.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 0581-14790 alternativt besöka eller skicka post till Tormek AB på följande adress Torphyttev. 40, 711 34, Lindesberg.

Tormek AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2004-12-24.

I Tormek AB så sitter följande personer i styrelsen: , Jansson, Erik Torgny som är född 1938 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , , , Norin Jansson, Gertrud Margareta som är född 1943 och har titeln Suppleant . , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Föremålet för bolagets verksamhet är tillverkning och försäljning av slipmaskiner och slipsystem för eggverktyg, handel med värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.