Klingvalls Service Aktiebolag

Örebro län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Lindesberg och Klingvalls Service Aktiebolag är ett av dem. Örebro län är ett stort län där det finns många bolag där och Klingvalls Service Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Klingvalls Service Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Klingvalls Service Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1999-11-15. Det finns flera olika bolag i Örebro län som är ett stort län. Lindesberg där bolaget finns i jobbar för att bolag som Klingvalls Service Aktiebolag ska trivas.

I Lindesberg så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva handel med varor och tjänster inom fastighets, städ och fordonsbranschen samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Klingvalls Service Aktiebolag inte är momsregistrerat.

Idag är Klingvalls Service Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Lindesberg.

Vill man komma i kontakt med Klingvalls Service Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0581-16516.

Firman tecknas ensam av -likvidatorn.

De som är på något sätt har med Klingvalls Service Aktiebolag är Norman, Erik Melker som är född 1948 och har titeln Likvidator, Jonasén, Ruth Else-Britt Linnea som är född 1950 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .

Klingvalls Service Aktiebolag har 556579-2388 som sitt organisationsnummer.