Aziz i Lindesberg AB

Örebro län

Information

Aziz i Lindesberg AB är ett av många bolag som finns i Lindesberg. Det är nämligen den kommunen som Aziz i Lindesberg AB finns i och den tillhör även Örebro län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Aziz i Lindesberg AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2000-02-02.

Aziz i Lindesberg AB som idag finns i Örebro län har varit registrerat sedan 1999-11-10. Men sedan 2004-11-06 så har Aziz i Lindesberg AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Vilstensv. 2, 711 36, Lindesberg. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Aziz i Lindesberg AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0581-13240.

Lindesberg arbetar för att bolag som Aziz i Lindesberg AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Aziz i Lindesberg AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Örebro län.

Bolaget skall bedriva livsmedelsförsäljning samt äga och förvalta fastigheter och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Aziz i Lindesberg AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Aziz i Lindesberg AB och det är följande personer, Aziz, Mohamed Said som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Aref, Nasik som är född 1962 och har titeln Suppleant, Nolér, Lena Elisabeth som är född 1962 och har titeln Revisor, Redovisningsbyrån Göran Nolér Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Aziz i Lindesberg AB är 556578-5630.